Workshops uden gab

Hvad laver jeg dog her? 
Det spørgsmål har jeg alt for mange gange stillet mig selv, når jeg har deltaget i kurser og workshops, og med den erfaring in mente, gør jeg selv en jætteindsats for, at alle deltagere på mine workshops får noget med hjem, som de kan bruge til at kvalificere netop deres situation.

Som kursusholder ved man godt, hvornår man når i mål med en workshop. Når smilene og grinene bliver flere, når deltagerne har tillid til hinanden og deler nye erkendelser, så nærmer vi os sammen noget væsentligt.

Omdrejningspunktet i mine mest vellykkede workshops er konkret rådgivning og øvelser med storytelling, der hjælper deltagerne til at finde og genfinde de værdier, der driver dem som mennesker og fagpersoner.

For mig som kursusholder er det en stor kilde til glæde at hjælpe mennesker til et skarpere blik på, hvad de med fordel kan prioritere, vælge og fravælge for at opnå et mere harmonisk jobliv.