Så stod jeg der og længtes væk

Anno 2007: Så stod jeg med min fine titel som redaktionschef, mit bankende hjerte og drømte mig væk. Jeg savnede at være mere sammen med min datter, jeg savnede selv at sætte en dagsorden i mit arbejdsliv, og jeg længtes efter større variation i jobbet og mindre drift.
Jeg havde fået tilbudt et nyt job som kommunikationschef i en stor organisation, de havde skrevet under på ansættelseskontrakten, men jeg afslog. 
Vi ville noget andet og mere, min musikermand og jeg, og vi besluttede os til et nyt liv - nok med større økonomisk usikkerhed - men også med mere nærvær og liv.
Kort tid efter flyttede vi væk fra København, og lige siden har vi søgt at holde hinanden oppe på at gøre, hvad vi har lyst til.
Der skal naturligvis smør på brødet, men lave faste udgifter kommer man langt med, og først og fremmest skal vi have det godt, meningsfuldt og sjovt. Noget af det mest givende for mig har lige siden været at bidrage til, at mennesker kan få et godt og berigende jobliv.
Her på bloggen vil jeg fx fremover fortælle om, hvordan et jobliv kan få saft, kraft og mening. Tag fx den unge nybagte leder - hvordan opnår hun et harmonisk liv med ledelse? Ville netop du trives med at være iværksætter? Og hvordan undgår du at miste den faglige gnist i en tid med besparelser og bureaukrati? Spørgsmålene er mange. Jeg håber, at inspirere dig til at finde dine svar.